« 3 x Barndomens mystik - Mellansystern | Main | The Staircase »

May 31, 2006

Comments

"Stilla förortsliv, putsade gräsmattor, vattenstrålar som glänser i lövstrilat solsken. Drömmen om den trygga tillvaron, prydligt förpackad. Men så skär ett lika glatt som uppkäftigt leende emot strömmen. Ungt, utmanande, självsäkert. En trygghet i insikten om att vara på en plats som inte kan nås, i glappet där gränserna flyter."

Wow.. Det här var riktigt riktigt bra. Riktigt jävla chockerande bra. Insiktsfull och stimulerande läsning.

Jag skulle kunnat citera hela inlägget, egentligen.

Jag har inte blivit så överraskad av någon eller något på Internet sedan tonåren. Det är nästan så att jag inte vill lämna en länk till den glada men enkla filmblogg jag skriver för. Det är nästan så att jag vill ge upp det mer ambitiösa, anonyma skrivande jag gör vid sidan om. Eftersom du observerar, redovisar och avslöjar i en stil liknande min, och, rent stilistiskt gör du det bättre än mig..

Det här är väldigt bra :) Så väldigt bra

Ursäkta min översvallande entusiasm dock. Jag var lite trött och, ja, det är ju verkligen bra.. Jag kunde inte heller se nåt om personen bakom, vilket gjorde allt så mystiskt och fascinernade, men hittade den lilla rutan nu :)

Ulf, tack för dina vänliga ord. Recensioner blir lätt analyserande och torra och det var därför skönt att skriva lite mer fritt utifrån intryck och tankar som omväxling. Jag är glad det uppskattades.

Det finns utrymme för (och behövs) många olika perspektiv, så be aldrig om ursäkt för dina egna texter, i vilken form de än må vara. Jag vill ha fler svenska filmbloggar, fler röster, fler specialintressen som lär mig saker jag inte visste.

The comments to this entry are closed.